Elkészítés: A padlizsánokat hosszában kettévágjuk, és a belsejét kivájjuk úgy, hogy a húsa 1 cm vastagon megmaradjon. A kivájt padlizsánt felkockázzuk, félretesszük.
A darált húst kevés olívaolajon megpároljuk, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a kockára vágott padlizsánt, és tovább pároljuk pár percig. 1 kanál lisztet szórunk rá, ezzel elkeverjük, majd felengedjük a tejszínnel, összeforraljuk, és a masszát beletöltjük a kivájt padlizsánokba.
Egy tűzálló tálban elrendezzük a megtöltött padlizsánokat, reszelt sajtot szórunk a tetejére.
Kevés vizet öntünk a tálba, ezután lefedjük, és közepes lángon a sütőbe helyezzük. 15 perc múlva a fóliát levesszük a tetejéről, és a sajtot a kissé rápirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.