Elkészítés: 1 db kb. 40 dkg-os padlizsánt 180 fokos sütőbe teszünk, és néhányszor megfordítva vajpuhára sütjük.
Amíg sül a padlizsánunk, 2 kanál vajon 1 fej apróra vágott vöröshagymát és 2-3 gerezd fokhagymát világosbarnára pirítunk.
A padlizsánt hideg vízbe mártjuk, hogy könnyebben le tudjuk húzni a héját, majd felkockázzuk. A párolt hagymával és az alatta lévő vajjal összekeverjük. Turmixszal összetörjük, és adunk hozzá 1 kávéskanál mustárt, 1 kávéskanál almaecetet, néhány felaprított borsikafűlevelet, 1-2 kávéskanál fehérborsot, csipet sót, csipet reszelt szerecsendiót és végül durvára őrölt színes borsot, majd üvegbe téve másnapig hagyjuk az ízeket összeérni.
Pirítós kenyérrel, paradicsommal, snidlinggel, borsikafűvel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.