Elkészítés: A padlizsánt meghámozom és kb. 7 cm hosszú/5 mm vastag szeletekre vágom. Besózom, és 30 percig letakarva állni hagyom, majd egy kendővel a felesleges nedvességet felitatom. A vajat felforrósítom egy serpenyőben, majd a padlizsánt és a gombát 10 percig párolom. A marhahúslevest hozzáöntöm, és 15 percig lassú tűzön főzöm. Néha megkavarom. Sóval, borssal ízesítem, majd a tejfölt és a petrezselymet is hozzáadom. Újra felforrósítom, de nem főzöm! Ízlés szerint kifőtt tésztával, kevéske tejföllel és friss petrezselyemmel megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.