Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk, és egy kevés olajon elősütjük /elég csak fehéredésig/.
A padlizsánt vastagabb szeletekre vágjuk, borsozzuk, megsózzuk, és 10-15 percet állni hagyjuk, majd grillen vagy serpenyőben megsütjük. A paradicsomokat felszeleteljük.
A csirkemelleket egy kiolajozott tepsibe tesszük, mindegyikre teszünk 2-2 szelet padlizsánt, paradicsomot és mozzarella sajtot.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük /kb. 15 perc/. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.