Elkészítés:
1. A csirkemellet csontozd ki, a húst vágd vékony csíkokra. Locsold meg szójaszósszal, reszeld rá a gyömbért, s hagyd állni egy fél órán át.
2. Eközben a zöldségeket tisztítsd meg, a paprikát vágd helyes kis kockákra, az újhagymát karikázd, a chillit aprísd fel.
3. Egy nagyobb serpenyőben forrósítsd fel az olajat, borítsd bele a húst, és nagy lángon pirítsd meg. Ha a hús már puha, add hozzá a zöldségeket, és süsd együtt 2-3 percig.
4. Tartsd melegen, amíg a tésztát bő vízben kifőződ. A lecsöpögtetett tésztából formálj fészkeket, töltsd meg a zöldséges-húsos raguval, szórd meg szárazon illatosra pirított szezánmaggal, s ne késlekedj a tálalással!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.