Elkészítés: A tojásokat összekeverem a cukorral és az olvasztott margarinnal. Apránként hozzáteszem a tejfölt, a lisztet és a sütőport. A masszát 3 felé veszem, az elsőhöz hozzákeverem a vaníliás pudingot, lehet belereszelni egy kis citromhéjat, illetve ízesíthető vaníliarúd kikapart belsejével is. A második adaghoz hozzáteszem kakaót, a harmadikhoz pedig a puncspudingot, ebbe esetleg egy pici rum is mehet. 2 őzgerincformát kibélelek sütőpapírral, majd rétegezem a keverékeket: alulra a vaníliás, erre a kakakós, felülre pedig a puncsos réteg kerül. Picit elsimítom, és előmelegített sütőben sütöm 170 fokon, kb. 30 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.