Elkészítés: Az élesztőt kevés langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A liszthez hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt, a tojást, 2 evőkanálnyi étolajat, a tejet, és jól kidagasztjuk. Konyharuhával lefedve, melegebb helyen duplájára kelesztjük.
Ha megkelt, egy gyúródeszkán kétfelé vágjuk és hosszúkásra nyújtjuk. Kanállal a tésztára kenjük a fűszerpaprikát, megszórjuk 8 evőkanál cukorral, majd kevés olvasztott zsírral meglocsoljuk a tölteléket. Feltekerjük, tepsibe helyezzük, s hagyjuk újra megkelni.
Felvert tojással megkenjük a tetejét, és megszurkáljuk villával, hogy sülés közben ne repedjen szét. Középmeleg sütőben 50–60 perc alatt készre sütjük. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.