A bográcsban felhevítjük a mangalica zsírt. Ebbe a felhevített zsírba beletesszük a kockára vágott szalonnát. Ezután beletesszük a megplucolt, kockára vágott hagymát, és lassú tűzön megpirítjuk.
A kolbászt felkarikázzuk, és hagymás szafton megpirítjuk. Amikor minden megpirult, hozzáadjuk a megtisztított felkockázott krumplit, felöntjük vízzel. Ezután fűszerezzük, a pirospaprikát ilyenkor a legjobb rátenni, mert így nem ég meg rajta.
Folyamatosan pótoljuk a vizet a főzés közben, mikor már majdnem kész, beletesszük a felkarikázott virslit.
Savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.