Előkészítés: A zöldbabot megtisztítjuk, megmossuk, és darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. A paradicsomot, a paprikát megmossuk, és karikára vágjuk.
Elkészítés: A zöldbabot sós vízben kb. 15 perc alatt puhára, főzzük, majd leszűrjük, és jól lecsepegtetjük. Az olajat nagy serpenyőbe öntjük, felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a lecsepegtetett zöldbabot, a paprikát, a paradicsomot, a vajat. Megsózzuk, borsozzuk, és lazán összekeverve, kb. 15 percig lassú tűzön, összepároljuk. Tükörtojással tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 223 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.