A csirkemellet négy felé vágom, sózom, borsozom, beletekerem a baconbe, jénai tálba teszem és alufóliával lefedve, 190 fokon 50 perc alatt, készre sütöm.
A vöröshagymát apró kockára vágom és az olívaolajon üvegesre pirítom. Ha a hagyma elkészült, hozzá adom a zúzott fokhagymát és a nagyobb kockára vágott cukkinit, és fedő alatt roppanósra párolom.
Ha a cukkini elérte a megfelelő állagot, ráöntöm a paradicsomkonzerveket, sózom, borsozom, összeforralom és a végén megszórom az aprított bazsalikommal.
A csirkemellet a raguval kínálom. Közvetlenül tálalás előtt megszórhatjuk egy kis reszelt parmezánnal. Kínálhatunk hozzá párolt rizst, de anélkül is megállja a helyét.
Hús helyett szoktam készíteni baconben sült camemberttel is, azzal is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.