Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A paprikát megmossuk, félbe vágjuk, magjait kikaparjuk, húsát apró kockákra vágjuk. A zellerszárat megtisztítjuk, leveleit lecsipkedjük, a szárait felszeleteljük.
Elkészítés: A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint 4 evőkanál olajjal ízesített vízben nem túl puhára főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. Felforrósítjuk a maradék olajat, megpirítjuk benne a fokhagymát. Hozzáadjuk a paprikát és a zellert, kissé megpirítjuk. Ráöntjük a bort, és belekeverjük a paradicsompürét. Kissé besűrítjük, és sóval, borssal fűszerezzük. A tésztát összekeverjük a paradicsomos zellerrel, bőségesen megszórjuk parmezánnal, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.