Elkészítés: A lisztet a vajjal összemorzsoljuk, hozzáadjuk a diót, a porcukrot, a tojást, a tejfölt, összegyúrjuk, és lefóliázva hűtőbe tesszük.
A krémhez a tej 3/4 részét a vaníliaaromával és a cukorral felforraljuk, majd a lisztet és a kakaóport a maradék tejjel elkeverjük. A forró tejhez öntve lassú tűzön, kevergetve, sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
A tésztát 2 részre osztjuk, tepsi alja nagyságúra nyújtjuk, külön-külön a tepsi hátlapján kisütjük, majd kihűtjük.
A habosra kevert vajjal összekeverjük a főtt krémet, az egyik lapot megkenjük vele, majd ráfektetjük a másik lapot, bevonjuk az olvasztott csokoládéval, és ha megdermedt, hűtőbe tesszük. Forró vízbe mártott késsel hosszúkás alakúra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.