Előkészítés: A csirkecombokat megmossuk, lecsepegtetjük, megszórjuk sóval és (frissen őrölt) borssal. A zsályaleveleket megmossuk, megszárítjuk, és hat levelet apróra vágunk. A fokhagymát meghámozzuk és felszeleteljük. A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, a húsát apróra vágjuk. Az olívabogyókat kimagozzuk és kettévágjuk.
Elkészítés: Széles serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, beletesszük a fokhagymát, az apróra vágott zsályaleveleket, és a csirkecombokat elősütjük benne. A bor felével meglocsoljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, röviden együtt pároljuk, és beleöntjük a maradék bort. Fedő alatt lassú tűzön kb. 15 percig pároljuk. Hozzáadjuk az olívabogyókat, és további 15 perc alatt készre pároljuk. A csirkét előmelegített tálon a maradék zsályalevéllel elrendezzük, rámerjük a szószt, és fehér kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.