Előkészítés: A csirkecombokat megmossuk, lecsepegtetjük, megszórjuk sóval és (frissen őrölt) borssal. A zsályaleveleket megmossuk, megszárítjuk, és hat levelet apróra vágunk. A fokhagymát meghámozzuk és felszeleteljük. A paradicsomokat leforrázzuk, meghámozzuk, a húsát apróra vágjuk. Az olívabogyókat kimagozzuk és kettévágjuk.
Elkészítés: Széles serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat, beletesszük a fokhagymát, az apróra vágott zsályaleveleket, és a csirkecombokat elősütjük benne. A bor felével meglocsoljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot, röviden együtt pároljuk, és beleöntjük a maradék bort. Fedő alatt lassú tűzön kb. 15 percig pároljuk. Hozzáadjuk az olívabogyókat, és további 15 perc alatt készre pároljuk. A csirkét előmelegített tálon a maradék zsályalevéllel elrendezzük, rámerjük a szószt, és fehér kenyérrel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.