Elkészítés: A lazacszeleteket citromlével és sóval ízesítjük, majd 1-2 óráig hűtőszekrényben érleljük.
Ezután vajban, fedő alatt pároljuk. Párolólevéből készítjük a mártást a következőképpen: vajban lisztet hevítünk, felöntjük párolólével. A tojássárgáját kikavarjuk tejszínnel, és ezt hozzáadjuk. Sóval, finomra vágott citromfűvel ízesítjük.
A karalábévájóval formázott burgonyát megfőzzük, majd kevés vajon, a felaprított kaporral együtt megfuttatjuk, majd a lazaccal és a citromfüves mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.