Elkészítés: Egy tortaformát jól kikenünk olajjal. A mexikói zöldséget megszórjuk ízlés szerint sóval, ételízesítővel, kevés olívaolajat adunk hozzá, majd mikróba közepes állásnál kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. A leveles tésztát két részre osztjuk, az egyik felét kinyújtjuk, formába helyezzük úgy, hogy a szélét is befedje, majd előmelegített sütőben 200 fokon szép világos színűre sütjük. Kivesszük, ráterítjük a zöldségkeveréket, majd a másik lapot is kinyújtjuk, és a zöldség tetejére helyezzük. Villával megszurkáljuk, és a felvert tojással megkenjük a tetejét. Visszatesszük a 200 fokos sütőbe, és szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.