Előkészítés: A húst megmossuk, és kis kockákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük.
Elkészítés: A húst sóval, borssal, kakukkfűvel, a fokhagymával fűszerezzük, összekeverjük 2 evőkanál olajjal, és kb. 30 percig állni hagyjuk. A paprikát megmossuk, húsát falatnyi darabokra vágjuk. A pepperonit felkarikázzuk. Felforrósítjuk a maradék olajat, és megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a paprikát, ezt is megpirítjuk, és felöntjük a paradicsommal és 6 dl vízzel. Lassú tűzön, kevergetve kb. 30 percig főzzük. A feta sajtot kockákra vágjuk, tálalás előtt a levesbe keverjük. Kenyérrel kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 159 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.