Előkészítés: A húst megmossuk, és kis kockákra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összetörjük.
Elkészítés: A húst sóval, borssal, kakukkfűvel, a fokhagymával fűszerezzük, összekeverjük 2 evőkanál olajjal, és kb. 30 percig állni hagyjuk. A paprikát megmossuk, húsát falatnyi darabokra vágjuk. A pepperonit felkarikázzuk. Felforrósítjuk a maradék olajat, és megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a paprikát, ezt is megpirítjuk, és felöntjük a paradicsommal és 6 dl vízzel. Lassú tűzön, kevergetve kb. 30 percig főzzük. A feta sajtot kockákra vágjuk, tálalás előtt a levesbe keverjük. Kenyérrel kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 159 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.