Elkészítés: A még meleg főtt burgonyát megtisztítjuk, áttörjük. A liszttel, a margarinnal és a sóval összegyúrjuk. Félujjnyi vastagra nyújtjuk, nagy fánkszaggatóval kiszúrjuk, és a 3 karikát úgy helyezzük egymásra, hogy az alsó egészben marad, a két felső közepét pedig egy kisebb formával kiszúrjuk.
Reszelt sajttal megszórjuk, és kivajazott tepsiben sütjük. 8 db kosárka lesz belőle. A leeső részekből kisebb pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk ki, reszelt sajttal megszórjuk. Ez lesz a kosárkák fedele. Ebből is 8 db lett. Száraz,hűvös helyen hetekig eltarthatjuk. Tölthetjük bármilyen pástétommal.
A tojáspástétomhoz a 2-3 db keményre főzött tojást és egy kisebb csemege uborkát apró kockákra vágunk, elkeverjük majonézmártással, a kosárkákba töltjük. A kis fedeleket rátesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.