Elkészítés: A sütőt 180 C fokra előmelegítjük.
Lágy habbá verjük a tojásfehérjéket egy csipet sóval, majd hozzáadjuk a vizet, és addig verjük, míg újra össze nem áll a hab. Ezután kanalanként hozzáadjuk a cukrot, melyet előzőleg elkevertünk a keményítővel, legvégül az ecetet. Kemény, fényes habot kell kapnunk.
A masszából sütőpapírral fedett, olajjal átkent tepsire 4 köralakú halmot rakunk, elsimítjuk a tetejét és az oldalát. Betesszük a tepsit a sütőbe, és azonnal levesszük a hőfokot 150 C fokra. 30 perc múlva, mikor már száraz, kemény a kérge, kikapcsoljuk a sütőt, nyitott sütőajtónál hagyjuk bent a tortát, míg ki nem hűl.
Száraz serpenyőben cukrot karamellizálunk, belekaparjuk a vanília kikapart magjait, illetve hozzákeverjük az apró kockára vágott ananászt, majd kókuszlikőrrel flambírozzuk. Átforgatjuk, de nem főzzük meg a gyümölcsöt.
A jól lehűtött tejszínt lágyan csúcsos habbá verjük, a habcsóktortákra kanalazzuk, majd karamellizált gyümölcsöt a Pavlovánk tetejére halmozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.