Elkészítés: Habosra verünk 4 tojássárgáját 15 dkg vajjal, hozzáadunk 3 dl tejben felfuttatott élesztőt, 30 dkg lisztet, és alaposan kidolgozzuk.
2 részre osztjuk, és az egyiket kinyújtva kibélelünk vele egy tepsit.
A töltelékhez áttörünk 75 dkg tehéntúrót. Simára keverjük 25 dkg porcukorral, a vaníliás cukorral, hozzáadunk 10 dkg mazsolát, 1 citrom lereszelt héját, végül a tojások kemény habbá vert fehérjét és 1 evőkanál lisztet.
A tésztával kibélelt tepsibe öntjük, és a másik tésztacipót kinyújtva befedjük vele a túrókrémet.
Körülbelül 3 óráig pihentetjük, majd forró sütőbe toljuk, de a tüzet mérsékeljük sütés közben. A sütőből kivéve, tetejét még melegen porcukorral
hintjük meg, kockára vágva tesszük tálra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.