Elkészítés: A csirkét feldarabolom. (A csontos részekből lehet levest főzni.) Egy teflon lábosban a zsíron megfonnyasztom egy kicsit az apróra vágott petrezselyemzöldet, de egy evőkanálnyit félreteszek belőle, majd ráteszem a feldarabolt csirkerészeket, sózom, borsozom, összekeverem. Mindegyikkel óvatosan bánni /só, bors/, mert maga a petrezselyem is eléggé markáns fűszer. Lefedem a lábost, közben óvatosan megforgatom a csirkedarabokat. Mikor már majdnem puha, ráteszem a félretett petrezselyemzöldet, majd enyhén zsírjára sütöm a csirkét, kicsit megpirítva. Jó, ha van egy kis szaftja. Párolt rizzsel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.