Elkészítés: A zselatint hideg vízbe áztatjuk. Szátválasztjuk a tojás sárgáját a fehérjétől. A sárgáját 7,5 dkg cukorral krémesre kikeverjük. A citromlét, a pezsgőthozzáadjuk a tojáskrémhez. A zselatint kicsavarjuk és a krémhez keverjük. A masszát hidegen tartjuk, míg félig megdermed. A tojásfeherjét és a tejszínt külön-külön kemény habbá verjük, lazán a pezsgős masszához keverjük. A krémet kelyhekbe tesszük, és 2-3 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt kristálycukorba forgatott szőlőszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.