Előkészítés: Az almát megmossuk (nem hámozzuk), négybe vágjuk, kimagozzuk, és a negyedeket fél cm vastagon felszeleteljük (kb. 24 vékony gerezdet kapjunk).
Elkészítés: A pezsgőt felforraljuk, és az almát 3-4 perc alatt puhára pároljuk benne. Kivesszük, lecsepegtetjük. A marcipán felét két folpackfólia között kb. 3 mm vastagra nyújtjuk. Kis csillagokat szúrunk ki, és megszórjuk kakaóporral. A maradék marcipánt a pezsgőben addig főzzük, amíg elolvad, és besűrítjük. A marcipános szószt a tányérokra öntjük, a csillagokkal díszítjük a tányér szélét. A szószra 1-1 gombóc kávé- sztracsatella- és csokoládéfagylaltot teszünk. Közérakjuk az almagerezdeket, megszórjuk vágott dióval, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.