Elkészítés: A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, bedörzsöljük ételízesítővel, majd bepácoljuk kb. 1 órára a mandarin és a citrom kifacsart levébe és a felkarikázott fokhagymába.
Összeforraljuk az olajat, mézet, szójaszószt, garam massalát. Ha habos, hirtelen megsütjük benne a mellek mindkét oldalát, majd az ananászkarikákat is. Tepsibe lefektetjük a melleket, rátesszük az ananászokat, majd ráöntjük az összeforralt páclét, a sütőlét és a tejszínt, és készre sütjük. Sok salátával tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.