Elkészítés: A licsikonzerv levét felfogjuk, félretesszük. A húst felcsíkozzuk, meglocsoljuk szójaszósszal, chiliporral beszórjuk, ezt is félretesszük.
A licsiket félbevágjuk, és pici forró olajon kb. 3-5 percig pirítjuk annyira, hogy egy kicsi színt kapjanak. Ezalatt csíkokra metéljük a kápiapaprikákat és felkarikázzuk a vöröshagymát. A licsiket kiszedjük a serpenyőből, alufóliába csomagoljuk, hogy meleg maradjon. A visszamaradt olajra tesszük a paprikát és a hagymát, felöntjük a licsi felfogott levével, szójaszószt öntünk rá /kb. 2 evőkanálnyit/, mehet rá a citrom leve, pici só, és annyira hagyjuk dinsztelődni, hogy még ropogósak maradjanak a zöldségek. Közben egy kevés vízben elkeverjük a keményítőt, hozzáadjuk a mártáshoz, kevergetés mellett hagyjuk egyet forrni, lekapcsoljuk. Aki sűrűnek találja, adhat hozzá még vizet, ízlés dolga. Ezt is egy edénybe kiszedjük.
A serpenyőben a felcsíkozott húst átpirítjuk, majd egy kevés víz és só hozzáadásával puhára pároljuk, újra lepirítjuk. A húst a mártásal és a licsivel, valamint rizzsel vagy tarhonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.