A burgonyát héjában megfőzzük. Meghámozzuk, felkarikázzuk, majd vékony hasábokra vágjuk. A lekapargatott sárgarépát kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. A konzerv zöldborsót és a csemege uborkát lecsöpögtetjük, az uborkát felkarikázzuk. A sonkát csíkokra, az almát kockára vágjuk. A majonézt kikeverjük a tejföllel, majd az uborka levével, mustárral, cukorral, sóval ízesítjük. Összekeverjük a saláta hozzávalóit, leöntjük a mártással és legalább 30 percig érleljük. Salátalevelekre halmozva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.