Elkészítés: A combokat jól átmosom, megpucolom, majd mind a 2 oldalát megszórom sóval, borssal, bazsalikommal. Előveszek 1 nagy, mahas falú tepsit, és egyenletesen elosztva 5 púpos teáskanál vajat teszek bele, erre rászórom a lekarikázott lilahagyma felét, a leszeletelt gomba és a lekarikázott pritaminpaprika felét is. Ezután egyenletesen meglocsolom ketchuppal (nem kell túlzásba vinni!) majd szép egyenletesen ráfektetem a combokat és a felaprított hozzávalók másik felét is. Ha ez megvan, a tetejét ketchuppal, 2 evőkanál citromlével és 1 evőkanál mézzel meglocsolom úgy, hogy mindenhova egyenletesen jusson. 180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával letakarva fél óráig, majd a fóliát levéve pirulásig sütöm. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.