Elkészítés: A sajtot, túrókrémet és a fűszereket keverjük össze. A petrezselymet aprítsuk fel, és szeljük karikákra a paradicsomot. Süssünk kicsit vastagabb palacsintákat, és a következő módon töltsük meg: kiterítjük a palacsintát, erre ráhelyezünk egy szelet sonkát, erre 2 szelet paradicsomot, rákenünk egy kanál túrókrémet, megszórjuk petrezselyemmel, és végül még egy szelet sonkát teszünk a tetejére.A tölteléket kocka alakúra becsomagoljuk a palacsintába, széleit összeragasztjuk a tojásfehérjével, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Aranysárgára sütjük (2-3 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.