Elkészítése: A tonhalat lecsöpögtetjük, majd villával pürésítjük. Hozzákeverjük a juhsajtot és a joghurtot, mellyel simára keverjük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és a krémhez adjuk. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A zsályaleveleket egy percre forró olajba dobjuk, majd egy szalvétán lecsepegtetjük.
A gombát megtisztítjuk, és apróra vágjuk, a fokhagymát átpréseljük. A tárkonyágról letépkedjük a leveleket, és apróra vágjuk a petrezselymet. A gombát forró olajban megdinszteljük, majd hozzáadjuk a tárkonyt, a fokhagymát és a petrezselymet. Sóval, borssal, balzsamecettel ízesítjük.
A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, és a bazsalikommal (pár levelet félreteszünk a díszítéshez) finomra vágjuk. A mandulával együtt a paradicsompüréhez keverjük. Végül a püréhez adunk egy evőkanálnyi olívaolajat és a zöldséglevest.
Szeletekre vágjuk a kenyeret, pirítóst készítünk, majd megkenjük a krémekkel és a gombapörkölttel. A tonhalas szeleteket a sült zsályával, a paradicsomosakat bazsalikommal díszítjük, a gombás falatkákat pedig megszórjuk reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.