Előkészítés: A szőlőt leszemezzük, megmossuk, ízlésünktől függően kettévágjuk, kimagozzuk.
Elkészítés: A bort az ecettel, a cukorral, és a szerecsendióval felforraljuk. A lébe keverjük a szőlőt, egyet rottyantunk rajta, és lyukas kanállal, lecsepegtetve azonnal az üvegbe szedjük. A levet még egyszer felforraljuk, a szőlőre öntjük, és alaposan lezárjuk. Kihűtve szárnyasok és vadhúsok kitűnő körete.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 382 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.