Elkészítés: A csirkemellet, a cukkinit, a hagymát és a paradicsomot egyforma darabokra kockázom, a csirkemellet besózom. A hagymát 1 evőkanál olajon üvegesre pirítom, majd hozzáadom a csirkemellet. Mikor kifehéredett, hozzáteszem a cukkinit, kicsit megsózom, hogy levet eresszen, és 5 percig fedél alatt párolom, ekkor beledobom a paradicsomot és a fokhagymát, újra lefedem, tovább párolom. Amikor már csak pár perc van hátra a főzésből (a cukkini már puhul, a paradicsom levet eresztett és a héja elkezdett leválni), borssal és majorannával fűszerezem, és készre párolom. Köret nélkül fogyasztható, a második szakaszban Súlykontroll tésztával ebédre is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.