Elkészítés: Egy 4 literes lábast vagy egy kerek jénai tálat kibélelünk alufóliával.
A piskótatekercseket felszeleteljük. A krémhez a tojások sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral és szűk 3 dl tejjel sűrűre főzzük. A zselatint beáztatjuk kevés langyos vízbe, majd a majdnem kihűlt krémhez keverjük. Közben a tejszínt (cukor nélkül) felverjük, és a krémmel könnyedén összekeverjük.
A kibélelt edényt kirakjuk a felszeletelt
piskótatekerccsel, beleöntjük a krémet, ezután rárakjuk a kimaradt piskótatekercs-szeleteket, betakarjuk alufóliával, és 8 óra hosszára hűtőbe tesszük.
Fogyasztás előtt tálra borítjuk és szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.