Elkészítés: A lisztet átszitáljuk, majd a sóval, a cukorral és a (pici tejben) felfuttatott élesztővel összekeverjük, majd hozzáadjuk a langyos vizet és az olajat, és sima tésztává gyúrjuk. Letakarva hagyjuk 1 órát kelni.
A sütőt 250 fokosra előmelegítjük.
A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, én még dobálni is szoktam, mint az olaszok! :D Olyan vékonyra nyújtjuk, amennyire a tészta engedi.
Majd a pizzasütőnket vagy a tepsit kiolajozzuk vékonyan (vagy sütőpapírral béleljük a formát), beletesszük a tésztát, és megszurkáljuk villával. Itt rátesszük a szószt és a kívánt feltéteket.
Az alsó rácsra téve kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.