Elkészítés: 1 dl langyos vízben elkeverek 1 evőkanál lisztet, kevés cukrot, az élesztőt, és meleg helyen felfuttatom. A lisztet átszitálom és hozzákeverem a megkelt élesztőt, az olajat, a fűszereket, a sót és annyi langyos vizet, hogy kissé lágyabb tésztát kapjak. Jól kidolgozom, majd a duplájára kelesztem.
Amíg a tészta kel, aprítógépben pépesítem a szósz hozzávalóit. Ha nagyon savanyú, kevés cukorral lehet lágyítani az ízén. A megkelt tésztát az olajozott vagy sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, megkenem szósszal (ha a szószból marad, hűtőben pár napig tárolható, vagy lefagyasztható). Feltétként bármi rárakható, nálunk a sonkás-gombás és a húsos a menő. Reszelt sajttal megszórom, és 240 fokra előmelegített sütőben 12-15 percig sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.