Elkészítés: A tésztához a vizet és az olajat kézmelegre melegítjük. Az élesztőt egy tálba tesszük, és hozzáadjuk a vizet. A liszthez hozzáadjuk a sót, majd lassan belekeverjük az élesztős vizet. Simára dagasztjuk, és 30 percig kelesztjük. Aprítógépbe tesszük a húst, felaprítjuk. (Ha szeretitek, rakhattok bele egy kis fej hagymát is.) A tésztát lisztes deszkára borítjuk, kb. 2 cm vastagra nyújtjuk. Megkenjük a pizzakrémmel, rászórjuk a ledarált húst, a sajtot, a pizza fűszert, és feltekerjük. A tekercset 16 csigára vágjuk, tepsibe tesszük, hagyhatjuk még itt is kicsit kelni, majd előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.