Elkészítés: A tésztához a vizet és az olajat kézmelegre melegítjük. Az élesztőt egy tálba tesszük, és hozzáadjuk a vizet. A liszthez hozzáadjuk a sót, majd lassan belekeverjük az élesztős vizet. Simára dagasztjuk, és 30 percig kelesztjük. Aprítógépbe tesszük a húst, felaprítjuk. (Ha szeretitek, rakhattok bele egy kis fej hagymát is.) A tésztát lisztes deszkára borítjuk, kb. 2 cm vastagra nyújtjuk. Megkenjük a pizzakrémmel, rászórjuk a ledarált húst, a sajtot, a pizza fűszert, és feltekerjük. A tekercset 16 csigára vágjuk, tepsibe tesszük, hagyhatjuk még itt is kicsit kelni, majd előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.