Elkészítés: A tésztához a száraz és nedves hozzávalókból rugalmas tésztát gyúrunk. Meleg helyen vagy kelesztő tálban pihentetjük, míg duplájára kel
(kb. 1 óra).
Lisztezett nyújtólapon fél cm vastagságúra nyújtjuk. Megkenjük a pizzakrémmel, rászórjuk az apró csíkokra vágott sonkát az egyik felére, a másik felére a kisebb kockára vágott kolbászt. A csíkokra vágott bacon felét és a reszelt sajt felét is rászórjuk, majd megfűszerezzük.
12 csíkra vágjuk derelyevágóval, majd enyhén olajozott muffinformába rakjuk (akinek nincs az tepsibe ültetheti a tekercseket). A tetejét felvert tojás és kevés tejszín keverékével megkenjük. Rászórjuk a maradék reszelt sajtot és a baconcsíkokat.
Előmelegített sütőben 200 fokon 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.