Elkészítés: A lisztet egy tálba tesszük, a közepébe egy kis mélyedést készítünk, amibe belemorzsoljuk az élesztőt (vagy a szárítottat beleszórjuk), és ráöntjük a tejet. Ezután folyamatosan hozzáadjuk a többi hozzávalót, és összegyúrjuk. Ha túl ragadós lenne a tészta, adjunk még hozzá lisztet. Ha kész, kb. 1 órát kelesztjük.
Közben elkészítjük a szószt. A hozzávalókat egy edénybe tesszük, és kis lángon folyamatosan kevergetve pár perc alatt összefőzzük. (A maradék időben a feltéteket készíthetjük elő.)
Ha a tészta megkelt, tepsibe nyújtjuk, megkenjük a szósszal, rárakjuk a feltétet, és megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.