Elkészítés: A pontyot kifilézem, beirdalom, sózom, picit borsozom. A hal csontjából és a hagymából sóval és 3 dl vízzel halalaplevet főzök. A halszeleteket lisztben forgatom, szép pirosra sütöm. A füstölt szalonnát kockára vágom, megpirítom, hozzáadom a finomra vágott vöröshagymát, a kockára vágott gombát, a felszeletelt paprikát és a paradicsomot. Belekeverem a pirospaprikát, majd a halalplével felengedem, és készre párolom.
A sós vízben kifőzött csuszatésztával összekeverem a gombás ragut, és a tejföllel összeforralva tálalom. A pirosra sütött halszeleteket a tetejére teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.