Elkészítés:
1.) Az erőlevest felforraljuk, beletesszük a megmosott és felkarikázott póréhagymát és 5 perc alatt puhára főzzük.
2.) Sajtgombóc: a tojást egy csipet sóval felverjük, beleteszünk egy csipet szerecsendiót és egy kis őrölt borsot. Hozzáadjuk a lisztet, és alaposan átkeverjük, majd beleszórjuk a finomra reszelt sajtot, és addig keverjük, amíg egy homogén masszát kapunk.
3.) A masszát forró vízbe mártott kanállal a levesbe szaggatjuk, és mire a gombócok feljönnek a felszínre, el is készül a leves.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.