Elkészítés: A póréhagymát felkarikázom, a zellert felkockázom. Egy fazékban felhevítem a vajat, rádobom a felkarikázott póréhagymát, kicsit lepirítom és hozzáadom a zeller kockákat is. Felöntöm a húslével, sózom, borsozom és puhára főzöm.
Lehúzom a tűzhelyről, merülő turmixszal összeturmixszolom. Visszateszem a fazekat a tűzhelyre, lassan beleadagolom a levesbe a tejszínt, folyamatosan kevergetve összefőzöm, de már nem forralom.
Tálaláskor pirított zsemlekockát kínálok mellé, a reszelt sajtból mindenki kedvére szórhat levesébe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.