Elkészítés: A póréhagyma zsenge, zöld részét nagyon vékonyra felszeleteljük és félretesszük. A fehér hagymatestet hosszában félbevágjuk. Az olajat egy nagyobb fazékban felforrósítjuk, rátesszük a hagymát és üvegesre pirítjuk. Hozzátesszük a zöldborsót és ráöntjük az összes zöldséglevet. Lefedve 20 prcig főzzük.
Közben a margarint a tojással habosra keverjük. Apránként hozzákeverjük a búzadarát, a reszelt sajtot és a citromhéjat, majd sóval, borssal fűszerezzük. A masszát 20 percig pihentetjük. Külön edényben sós vizet forralunk, a búzadarás-sajtos masszából teáskanállal kis galuskákat szaggatunk, kis lángon 10-15 percig főzzük. A kész levest reszelt szerecsendióval, sóval, borssal fűszerezzük, majd beletesszük a megfőtt galuskát.
Tálalás előtt megszórjuk a finomra vágott metélőhagymával és a félretett zöld póréhagymaszeletekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.