Elkészítés:
1.) A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, és feldaraboljuk.
2.) A póréhagymát és a vöröshagymát egy fazékba tesszük, és kevés margarinon néhány perc alatt picit megpirítjuk.
3.) Rászórjuk a többi zöldséget, és néhány percig pirítjuk őket, majd az egészet felöntjük vízzel. Beletesszük a leveskockát, megszórjuk ételízesítővel, sáfránnyal és borssal, majd puhára főzzük a zöldségeket.
4.) Egy kis edényben sós vizet forralunk, és megfőzzük benne az orsótésztát.
5.) Ha elkészült a leves, hozzáadjuk a lecsepegtetett orsótésztát, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.