Elkészítés: A lisztet összemorzsoljuk 10 dkg vajjal, 8 dkg zsírral és 5 dkg porcukorral. 0,5 dl tejjel felfuttatott élesztővel tésztává gyúrjuk, majd fél órát pihentetjük.
A töltelékhez a darált mákot vagy diót tejjel összekeverjük, majd egy kissé felfőzzük. Ezután adjuk hozzá a cukrot és citrom héját.
A tésztát kinyújtjuk, és mákkal vagy dióval megtöltjük a tésztát. Ezután kifliket formálunk belőle. Tojássárgájával átkenjük, és 180 fokos sütőbe tesszük. Szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.