Elkészítés: Meghámozom a burgonyákat, és közepes méretű kockákra aprítom. Megpucolom a vöröshagymát, és apróra szelem. Fazékban (olaj és 1 evőkanál liszt) halványbarna rántást készítek, és ezt felengedem langyos vízzel (megesik, hogy ilyenkor egy kicsit darabos, de ezt szépen el lehet főzni). Hozzáadom a felkockázott burgonyát és hagymát, majd megsózom, és beleteszek 1 nagyobbacska babérlevelet. Addig főzöm, amíg a burgonya meg nem puhul.
Mialatt fő, 2 evőkanál lisztet elkeverek annyi vízzel, hogy sűrűn folyó legyen, és ehhez hozzáadom az 1 kis pohár tejfölt. Alaposan elkeverem, és hőkiegyenlítés gyanánt (hogy ne kapja össze a hideg habarást) adok hozzá egy keveset a főzővízből. Ezzel is elegyítem, és hozzáadom. Alaposan átkeverem, egyet forralok rajta, és kész a krumplifőzelék.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.