Elkészítés: Tehát minden deci tejhez 8 g kukoricakeményítő kell. Ha kb. fél liter tejből csináljuk, mint ahogy a tasakos pudingokból szokás, akkor 48 g (5dkg) keményítőre van szükségünk. Az ízesítés ízlés szerint 1 csomag vaníliáscukor vagy vaníliarúd vagy kakaópor stb.
A tej egy kis részével elkeverjük a kukoricakeményítőt és a mézet (+vaníliáscukor vagy kakaópor stb.), közben felkrakjuk főni a tejet. Mire ezt elkeverjük, addigra felforrósodik a tej, beleöntjük. Nagyon-nagyon hamar besűrűsödik, és már önthetjük is a poharakba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.