Elkészítés: A háromféle pudingot külön-külön megfőzzük fél-fél liter tejjel és 4-4 evőkanál cukorral. Egy tortaforma (vagy üvegtál, jénai stb.) alját kb. fél cm vastagon megkenjük az egyik puginggal, rakunk rá egy sor kekszet, utána másik szinű pudingot kenünk rá, újra egy sor keksz, aztán következik a harmadik szín puding és újra keksz, amíg az anyagok elfogynak. A tetejére mindennképpen puding legyen. Hűtőbe tesszük, és kb. egy éjszakát állni hagyjuk. A keksz teljesen megpuhul, és úgy szeletelhető, mint a torta. (Általánban minden színű pudingból 2 sor lesz a tortában.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.