Elkészítés: A wakame algát tálba tesszük, felöntjük 5 dl hideg vízzel, és 30 percet áztatjuk. A megtisztított piros paprikát, sárgarépát vékony csíkokra metéljük. A friss gyömbért vékonyan meghámozzuk.
A megmosott, leszárított pulykamellfilét éles késsel nagyjából 1 centi széles és 4-5 centi hosszú csíkokra vágjuk, majd nem túl szorosan bambusznyársakra húzzuk, sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk a szezámolajjal.
A beáztatott algát - amikor jól megszívta magát vízzel - leszűrjük, lecsepegtetjük, és salátás tálba tesszük. Rászórjuk a paprika- és sárgarépacsíkokat, lazán összeforgatjuk.
A szószhoz a szójaszószt kis tálba öntjük, belereszeljük a friss gyömbért, hozzáöntjük a szezámolajat, összekeverjük.
Végül a pulykanyársakat a saját pácoló olajával, forró serpenyőben oldalanként kb. 3-4 perc alatt pirosra sütjük. Forrón tányérra tesszük, és wakame algasalátát, gyömbéres szójaszószt kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.