Elkészítés: A pulykamellet felvágjuk szeletekre, ízlés szerint befűszerezzük, majd egy kicsit elősütjük, de úgy, hogy ne piruljon meg. Amíg sül, a tejfölt kikeverjük a lereszelt sajttal (javaslom, hogy lehet a nokedli szaggatón reszelni, mert gyorsabban megvan és ugyanugy megolvad a sajt.)
Amikor kész, a tepsi aljába teszünk annyi alufóliát minden irányból, hogy be tudjuk hajtani. Lefektetjük az elősütött pulykamell szeleteket, rátesszük a bacont, majd az egészet befedjük az összekevert sajtos-tejfölös szósszal, és becsomagoljuk. Nem kell rálapítani az alufóliát, mert ráég; kis csomagocskát kell csinálni. Majd mielőtt az előmelegített sütőbe betesszük, öntünk az alufólia alá egy pohár (1,5 dl) vizet. A sütés befejezése előtt nyissuk ki az alufólát, hogy a teteje egy kicsit megpiruljon (kb. 15-20 perc: sütőtől függ, figyelni kell). Rizzsel, krumplipürével nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.