Elkészítés: Az első fele a dolognak egy sima pörkölt készítése, tapasztalt szakácsnők lapozzatok. :)
A finomra aprított hagymát sózom, egy kevés olajon (vagy zsíron) megpirítom, paprikázom, borsozom, majd a kis kockákra vágott húst gyakran megkeverve fehéredésig sütöm benne. Közben a paradicsomot meghámozom (az alját kereszt alakban bevágom, lobogó vízbe helyezem kb. 10 másodpercre, így simán le tudom húzni a héját), a paprikával, és kis vízzel aprítógéppel péppé csapatom, vagy nagyon apróra vagdalom késsel. Kis vízzel a pörkölthöz adom. A vizet pótolgatva majdnem puhára főzöm a húst.
Ekkor hozzáadom az aprított zöldbabot és annyi vizet, hogy ellepje. Mikor összerottyan, megkóstolom a levét, ha kell, fűszerezem, majd elkészítem a habarást. A tejföl a tejjel és a liszttel egy tálkába kerül, habverővel simára keverem, majd a rácbab levéből néhány merőkanállal lassan hozzáöntök, végig keverve, majd az egészet visszaborítom az ételre. Forrásig főzöm kevergetve, és már kész is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.