Elkészítés: Mélyebb tepsit vagy tűzálló tálat olajjal kikenünk, beletesszük a nyers, karikára vágott burgonyát, megsózzuk. Tetejére rakjuk a karikára vágott zöldpaprikát és paradicsomot, majd lefedjük a vékony karikára szelt vöröshagymával. Ezt is megsózzuk, és törött borssal meghintjük. Végül rárakjuk az enyhén kiveregetett, megsózott hússzeleteket, és közepes hőmérsékletű sütőben lefedve kb. 50 percig sütjük.
Félidőben a hússzeleteket megforgatjuk.
Amikor már minden anyag puhára sült, leöntjük tejföllel, és a sütőbe visszatolva még egyszer átpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.