Elkészítés: A tepsit jól kizsírozzuk, a megtisztított burgonyát ujjnyi vastag karikákra vágjuk.
A tepsibe egy sor burgonyát rakunk, rászórunk a rizsből, ezután az apróra vágott petrezselyemből, sózzuk, majd rárakjuk a sonkaszeleteket. Ezután burgonya, rizs, só, petrezselyem zöldje és gépsonka a sorrend, addig, míg el nem fogy a hozzávaló. Legfelülre burgonya kerüljön! A tetejére ráöntjük a
tejfölt, alá pedig 2 dl vizet öntünk.
Lefedjük alufóliával, és légkeveréses sütőben 160 fokon 1 órát sütjük. Ezután levesszük az alufóliát, tetejét megszórjuk sajttal, és egy rövid időre visszatesszük a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.